Μανικιούρ - Πεντικιούρ

 

 
Για εσάς που θέλετε να συνδυάζετε την ομορφιά με τη φροντίδα και την υγεία των νυχιών σας, το ART & CHEMISTRY στο Χολαργό παρέχει υπηρεσίες μανικιούρ & πεντικιούρ, με άψογη εξυπηρέτηση!
 
 
 

Μανικιούρ

 
Μήπως η δύσκολη καθημερινότητα, επαγγελματική και προσωπική, απαιτεί πολλές φορές περιποιημένα χέρια και βαμμένα νύχια χωρίς απαραίτητα να διαθέτετε το χρόνο για κάτι τέτοιο;

Με ένα express μανικιούρ από το ART & CHEMISTRY, όλα γίνονται απλά. Η καλή εντύπωση σε ένα έκτακτο ραντεβού ή μια επαγγελματική συνάντηση, αλλά και η πολύτιμη αίσθηση αναζωογόνησης που αφήνει μια σωστή περιποίηση, μετατρέπουν το μανικιούρ σε αγαπημένη συνήθεια!

Ακόμη, το ημιμόνιμο βερνίκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που επιθυμείτε ένα αψεγάδιαστο μανικιούρ με μεγάλη διάρκεια, στο χρώμα της αρεσκείας σας.
 
 
 
 
 

Πεντικιούρ

 
Η ορθοστασία, το πολύωρο περπάτημα & το τρέξιμο επηρεάζουν πολλές φορές αρνητικά την υγεία των ποδιών και κατ’ επέκταση των νυχιών σας.

Με ένα πεντικιούρ από το ART & CHEMISTRY, εξασφαλίζετε άψογη εμφάνιση και υγεία στα νύχια σας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα αποστειρωμένα μας εργαλεία, σε συνδυασμό με τα επώνυμα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε, προσφέρουν στα πόδια σας μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης.

Ακόμα, το βάψιμο των κάτω νυχιών γίνεται εύκολη υπόθεση με ένα ημιμόνιμο πεντικιούρ που αντέχει τόσο στη φυσική φθορά, όσο και στην τριβή από την επαφή με το παπούτσι. Καθίστε αναπαυτικά στη θέση σας και αφήστε τους έμπειρους nail artists μας να χαρίσουν στα νύχια σας το βάψιμο και την περιποίηση που τους αξίζει.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για μανικιούρ ή/και πεντικιούρ!